Telefoonnr. HuurEenEend.nl

(op werkdagen tijdens kantooruren)

Telefoonnr. HuurEenEend.nl

(op werkdagen tijdens kantooruren)

Citroën Deux Chevaux - trouwvervoer
HuurEenEend.nl
Citroën 2CV lelijk eendje huren
HuurEenEend.nl
Citroën 2CV lelijk eendje - trouwvervoer
HuurEenEend.nl

Christel & Roelof

Wat een geweldige ervaring een jubileumweekend op pad met 2CV’s in en rond Maastricht. 15 jaar geleden is het bedrijf waar wij werken opgericht. En vanwege dit jubileum zijn wij op zoek gegaan naar een historisch uitje.

Huureeneend.nl heeft ons hiervoor een perfect idee aangereikt. Ze opperde om een lang weekend te overnachten in een kasteel bij een historische stad (Maastricht) en daarbij eenden in te zetten voor het vervoer naar het kasteel en allerlei activiteiten. Na het plannen, puzzelen, het voorzichtig informeren van de collega’s, o.a. aan de hand van een badeendje begon iedereen steeds enthousiaster te worden. 

En zo gingen wij met de hele vlucht eenden van Huureeneend.nl op pad, in colonne van Amersfoort naar Maastricht. Deels via de snelweg en grotendeels middels een routeboek over land- en binnenwegen. In elke eend zaten 3 à 4 personen, en zelfs over de hobbelige wegen en drempels geeft dit geen probleem, want wat een vering heeft zo’n eend. Het in colonne aankomen in Maastricht is niet gelukt, de ene medewerker weet de weg nog beter dan de ander, en dat geeft hele grappige resultaten. Iedereen wil als eerste aankomen en denkt zonder navigatie de snelste weg te weten, dus ‘vlogen’ de eenden hun eigen weg en kom je elkaar op een gegeven moment overal weer tegen. Zo zie je dus overal eendjes rijden en dat levert ook door de medeweggebruikers grappige en leuke reacties op. Medeweggebruikers reageren heel enthousiast als ze de eenden zien rijden, en dat geeft een speciaal gevoel. En uiteindelijk strijkt de laatste eend hooguit een half uur na de eerste neer, dus geen klagen!

Alles was perfect door de medewerkers van Huureeneend.nl geregeld. Rien is het hele weekend mee geweest als back-up achter de schermen. Wij hebben niet gemerkt dat eenden dorst hebben, want dat heeft Rien ’s-avonds allemaal geregeld. ‘s-morgens stonden ze weer met volle buikjes afgetankt te wachten om weer uitgelaten te worden. En twee kleine pechgevallen heeft Rien in no-time opgelost. Verder zorgde Rien voor de inwendige mens tijdens de vluchten. Lunchpakketten, verkoelende drankjes, versnaperingen en fruit voor onderweg. We hebben heerlijk genoten en mede dankzij de 2CV’s van Huureeneend.nl was ons weekend een groot succes en eendje om nooit meer te vergeten. Dus nogmaals Rien bedankt!

Christel en Roelof

Aanvullende informatie

  • Datum: vrijdag 29 september 2017
  • Oldtimer: Verschillende 2CV's
Voor een optimale werking van deze website en het bijhouden van bezoekersstatistieken gebruiken wij cookies.
Ok