Telefoonnr. HuurEenEend.nl

(op werkdagen tijdens kantooruren)

Telefoonnr. HuurEenEend.nl

(op werkdagen tijdens kantooruren)

Citroën Deux Chevaux - trouwvervoer
HuurEenEend.nl
Citroën 2CV lelijk eendje - trouwvervoer
HuurEenEend.nl
Citroën 2CV lelijk eendje huren
HuurEenEend.nl

Een vrijgezellenfeest organiseren is natuurlijk lastig; wat ga je doen en hoe ga je de dag op een leuke manier vullen? Wij van Huur een Eend hebben daarvoor een leuke oplossing! Een Rallyspeurtocht als vrijgezellenfeest is namelijk ontzettend leuk en in dit artikel lees je waarom.

 

Ontvangst & uitleg

Hoe ziet zo’n dag eruit? Als jullie aankomen, worden jullie welkom geheten met wat koffie en thee. De mogelijkheid om even door onze mooie showroom te lopen is er. Waar we naast mooie eenden ook toffe Porsches, Ford Mustangs en Volkswagen busjes hebben staan. De uitleg van de Rallyspeurtocht vindt in groepsverband plaats en jullie mogen zelf de groepjes indelen. In iedere Citroën 2CV passen vier personen.

Rallyspeurtocht

Op verschillende plekken op de kaart moeten jullie een vraag beantwoorden. Per auto bepalen jullie zelf hoe jullie gaan rijden. Want degene met het minst aantal gereden kilometers verdient extra punten. Belangrijk is dus om van te voren een goede tactiek met elkaar te bespreken. Onderweg zijn ieder een eigen route kunnen rijden en elkaar onderweg op verschillende punten wel tegen kunnen komen.

Terugkomst

Langzaam keert ieder team terug, de één doet er misschien iets langer of dan het andere team. Bij terugkomst zorgen wij voor wat fris en een aantal hapjes. Als alle teams terug zijn, dan is het tijd om de dag af te sluiten. De prijsuitreiking is altijd weer een spannend moment want welk team heeft over het algemeen gewonnen. Je hoort het aan het einde van de dag en er zijn zelfs medailles voor het winnende team.

Hoelang duurt het?

Er zijn verschillende mogelijkheden qua tijd, het kan zijn dat het alleen om een middagprogramma gaat maar je kunt ook langer op pad. Er zijn verschillende routes van de Rallyspeurtocht, die allemaal ook een andere lengte hebben. Het is ook mogelijk om achteraf een barbecue te houden of een andere vorm van een diner. Het is niet alleen leuk als vrijgezellenfeest maar ook als bedrijfsuitje is de Rallyspeurtocht een leuk uitje. 

Lijkt het jullie een leuk activiteit om te doen als vrijgezellenfeest? Neem dan vooral contact met ons op voor alle mogelijkheden.

Voor een optimale werking van deze website en het bijhouden van bezoekersstatistieken gebruiken wij cookies.
Ok