Telefoonnr. HuurEenEend.nl

(op werkdagen tijdens kantooruren)

Telefoonnr. HuurEenEend.nl

(op werkdagen tijdens kantooruren)

Citroën 2CV lelijk eendje - trouwvervoer
HuurEenEend.nl
Citroën Deux Chevaux - trouwvervoer
HuurEenEend.nl
Citroën 2CV lelijk eendje huren
HuurEenEend.nl

Iedereen kent ze wel, de lelijke eenden. Stuk voor stuk een open dak en dus een ideale auto om een dagje mee op pad te gaan. Hier kunnen jullie vijf leuke momenten vinden wanneer het tof is om een oude eend te huren. Maar buiten deze vijf voorbeelden zijn er natuurlijk talloze redenen te bedenken waarom een eend huren een geweldig idee is.

 

Een unieke date

Wil je nou iemand verrassen met een unieke date? Een eend huren is dan een goede oplossing. Jullie kunnen samen genieten van het mooie Nederlandse landschap en daarnaast de hele dag kletsen. Ook kun jij jouw partner verrassen met een dagje weg met een eend. Zeker een leuk idee wanneer jouw partner gek is op oldtimers. Een oldtimer regelen voor een partner is natuurlijk ontzettend gaaf, als jullie de relatie echt willen testen dan kunnen jullie ook de puzzeltocht doen. En mocht die date dan goed gaan, dan kunnen jullie natuurlijk een aantal jaren later de volgende optie niet laten liggen.

Een eend als trouwauto

Op een mooie trouwdag kan een lelijke eend toch goed uitpakken. Een lelijke eend is in onze ogen dan ook een misplaatste bijnaam. De eend als trouwauto kiezen is natuurlijk fantastisch. Doordat wij er maar liefst 24 hebben, is er altijd wel een passende kleur te vinden. Misschien zelfs wel dezelfde kleur als de trouwjurk of het pak. Het is mogelijk om zelf te rijden in de eend op de bruiloft maar een chauffeur is ook een mogelijkheid.

Met een eend op vakantie

Zijn jullie echt verliefd op een eend huren? Dan is er ook de mogelijkheid om deze voor langere tijd te huren. Jullie kunnen dan op vakantie gaan met de eend. Een prachtige reis door de Ardennen of misschien wel naar één van de Waddeneilanden. Er is voldoende keuze als het gaat om mooie bestemmingen in de buurt. Denk er wel aan dat jullie er iets langer over doen met een eend want harder dan 80 km/h is voor de eend niet erg fijn.

Eend huren voor een bedrijfsuitje

Bij de meeste bedrijven gaat het hier natuurlijk om het huren van meerdere eenden. Jullie kunnen een toffe puzzeltocht doen en er een kleine wedstrijd van maken met de collega's. Maar een andere optie is ook om bijvoorbeeld een leuke route te rijden en vervolgens ergens te gaan picknicken of te genieten van een high tea. Zodoende zijn er verschillende momenten waarop de hele groep bij elkaar is. Een oldtimer huren met een groep is ook mogelijkheid.

Familiedag

Een familiedag wordt meestal ieder jaar georganiseerd en zorgt ervoor dat iedereen weer de mogelijkheid heeft bij te praten. Dit is geweldig te combineren met een leuk actief dagje met de eenden. Een puzzeltocht zorgt ervoor dat jullie actief bezig zijn en onderweg is er ook voldoende tijd om weer bij te kletsen. Het rijden met de eenden is leuk voor jong en oud. De één gaat weer even terug naar vroeger en de ander heeft nog nooit in een oldtimer gereden. Een leuke ervaring voor iedereen dus!

Voor welke reden zou jij eend huren? Heb jij ooit wel eens in een eend gereden?

Voor een optimale werking van deze website en het bijhouden van bezoekersstatistieken gebruiken wij cookies.
Ok