Twee dagen met B&B in Amersfoort

Toer twee dagen in een 2cv door het Gooi, de Veluwe of de Betuwe en verblijf in de charmante en gezellige stad Amersfoort. Je logeert in een fantastisch B&B midden in het centrum.

Eend huren AmersfoortDe historische binnenstad van Amersfoort heeft veel te bieden. In een decor van grachten, oude muurhuizen, markten, pleinen en terrassen vind je verrassend veel winkels met een eigen gezicht. Daarbij ligt de stad in een prachtige omgeving. Het chique van het Gooi, de bossen op de Veluwe en de boomgaarden in de Betuwe liggen vlakbij.

Programma

De eerste dag kun je 's avonds je Eend al ophalen. Met de Eend rijdt je naar de binnenstad van Amersfoort waar een plekje voor de ingang van je logeerplek is gereserveerd. Je logeert bijvoorveeld bij B&B InnegentienvijfDit is een luxe, tot in de puntjes verzorgt B&B midden in het centrum van Amersfoort.

De volgende dag heb je de mogelijkheid om een mooie dagroute te rijden vanuit het B&B. Na een dag toeren kom je weer terug in de B&B en kun je de stad nog even in.

De derde en laatste dag kun je nog een dag toeren met de Eend. Wij verwachten de Eend pas om 18.00 uur weer terug.

Amersfoort

Met een keur aan goede restaurants vele leuke winkels is het leuk thuiskomen in de binnenstad. Je parkeert de Eend in de binnentuin van je B&B en loopt zo het 'Hof' op. Op deze manier biedt dit arrangement de perfecte combinatie tussen stad en platteland!

Bed & Breakfast

De gastvrouw en gastheer van B&B 'Innegentienvijf' zullen je zeer hartelijk verwelkomen in hun prachtige huis. De ruimte is van alle luxe en gemakken voorzien en uiteraard heb je de beschikking over een prachtige privé-badkamer. Het ontbijt iedere ochtend zal je zeer positief verrassen.

Op 30 meter afstand bevindt zich de Langestraat (belangrijkste winkelstraat) en de Muurhuizen (beroemdste middeleeuwse straat van Amersfoort). Iets verderop vindt u de Hof met vele restaurants, café’s en terrasjes. Musea, theaters en andere bezienswaardigheden zijn op een steenworp afstand. Ofwel op en top genieten van cultuur en gezelligheid in de binnenstad.

Eend huren AmersfoortDrie dagroutes om uit te kiezen

Tijdens de twee dagen kun je kiezen uit onze drie dagroutes. De routes zijn niet te lang en ook makkelijk eerder af te breken of te verlengen naar eigen smaak. Je volgt geen verplicht parcours.
Langs het water. Deze route slingert onder andere langs de Eem en de Vecht. Bezoek onderweg de Naarden Vesting of ga picknicken aan de Loosdrechtse Plassen.
Door de bossen. Het bos en de heide op de Veluwe zijn het hele jaar mooi. De Eend pruttelt hier over kleine weggetjes en leidt je door dit prachtige stukje Nederlandse natuur.
Tussen de boomgaarden. In de Betuwe rijdt je met de Eend over dijken en langs de grote rivieren. Je kunt romantisch picknicken achter de dijk!

Meer informatie?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met: info@huureeneend.nl of 033-785 2000.

Details

 • Twee dagen toeren met een mooie Lelijke Eend. Je krijgt twee mooie dagroutes mee.
 • Twee overnachtingen in het meest stijlvolle B&B van Amersfoort. Kijk maar op de website van deze accommodatie, het ligt in de binnenstad van Amersfoort. 
 • Inclusief afgesloten parkeerplaats.  
 • Picknickmand in de Eend. Je kunt zelf voor proviand zorgen of dit laten verzorgen door het B&B.
 • Routeboek en toeristische informatie (in het Nederlands) op papier en in een GPS
 • Verzekering, onbeperkt aantal kilometers, schoonmaak van de 2cv en eventuele technische assistentie.
 • Vertrek is op iedere dag mogelijk, vraag naar de beschikbaarheid.
 • Wij adviseren om een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten.

Prijzen

 • 2 dagen Amersfoort en omgeving: (op basis van 2 personen)
  • €169,- per persoon 
  • Extra persoon in de eend €49,-