Over ons

Huureeneend is onderdeel van Vintage Road Trips, een enthousiaste oldtimerverhuurder in Amersfoort. Eigenaren en oldtimerliefhebbers Mark Hukema en Rien Tilstra maken graag mensen blij met klassiekers die in het verleden het straatbeeld hebben bepaald.

Huur een Eend in AmersfoortOntstaan

Huureeneend.nl is ontstaan in 2006 toen Mark en Rien begonnen met het verhuren van 2cv's. Hun belangrijkste reden: "Vanwege onze fantastische herinneringen aan de vakanties die we samen in 2cv's doorbrachten willen we dit anderen ook gunnen."

In december 2006 startte Huureeneend.nl, met als doel mensen de nostalgie van het rijden in een 2cv te laten beleven! De zoektocht naar geschikte Eenden kon beginnen. Er werd een garage gehuurd in Amersfoort, routes uitgezet en accommodaties gezocht. De eerste klanten waren enthousiast.

Om het nostalgische vakantiegevoel te kunnen overbrengen ging Mark met drie Eendjes naar de Provence om ze daar te verhuren. Ook daar vonden klanten hun weg naar de Eenden-verhuur.

In 2010 besloten Rien en Mark om het assortiment uit te breiden met andere klassieke autos, zoals Kevers, Volkswagen busjes en campers. De naam van het nieuwe bedrijf werd Vintage Road Trips. 

Het doel van Vintage Road Trips is: in stijl genieten van een unieke roadtrip, in een mooie (en goede!) klassieker, in een prachtige omgeving, met vrijheid, avontuur en comfort!

Graag tot ziens!

Rien Tilstra & Mark Hukema

Huur een eend, Vintage Road Trips & Happy Little Camper